Familjen

Kört fast

Usch! jag har kört fast ordentligt. Micael kommer ju inte hem förrän i September och då tvivlar jag starkt att han vill bära tillbaka sin säng från kokhuset. Han har ju sovit i huset sedan studenten även om det inte är riktigt klart. Så idag på började jag med att städa ur hans rum, det var en hel del tvätt och lika bra att ta det när det är skit väder.

Min första tanke var att ta det som hobbyrum men samtidigt hade det varit fint som vårt sovrum. Det sovrummet vi har nu är lite knöigt just när man går in men samtidigt så sover man ju bara där och för övrigt är det bra. Men nu blir jag lite tveksam hur jag skall göra. Båda rummen skall tapetseras om och läggas in nytt golv.

Sedan trivs jag väldigt bra med att sitta i hallen sedan jag gjorde i ordning. Jag kan ju ha kvar bordet i hallen och ordna förvaringen av hobby saker i det gamla sovrummet som är lite mörkt. Det är just hur man skall placera ett bord på bästa sätt som har gjort att jag kört fast. Nää tar upp mina hästar nu så får jag tänka i morgon.

Leave a Reply

Översätt sidan »