365 Foto 2011

Svensk sommar (187 av 365)

Svensk sommar (187 av 365)

Jaha! vad skall man säga om vädret? Känner mig jättetrött idag och skall strax sätta på en film. Vi tog en snabb sväng till en ny loppis i Kungsbacka som vi hittade när vi sökte på Svenskaloppisar.se  Jag gillar lite udda äggkoppar och dessa var bara så söta. Letar efter en gammal potatisskalare till Rosa som inte har el ute i stugan.

Har nu äntligen lärt mig gps och kommer att åka lite längre bort för att kolla på sevärdheter och loppisar. men den ena loppisen låg vid   Bräutigams  här har de gammaldags godis och väldigt roliga honung, sirap och olje sorter. Perfekt om man inte vet vad man skall köpa för present.

One Comment

  • susanne

    Nämen… har du varit i mitt köksskåp… Precis just dom där 2 muggarna i rött har jag!! Inköpta i Bulgarien för ca 4 år sedan. Första bilden är ju bara hur bra som helt. Underbar tolkning!!

Leave a Reply

Översätt sidan »