365 Foto 2011

Eget tema 18. Husbyte

Eget tema 18. Husbyte

Hua! Vad det börjar bli kallt på morgonen. Rönnbären brukar ju vara ett bra tecken på att det blir en kall vinter, men nu i kväll när jag fodrade så var hästarna verkligen hungriga. Det fins fortfarande att äta för dem i hagarna och de får hö på morgonen och kvällen. Bellman är ju ett matvrak och tycker konstant att han får för lite mat. Men idag var även Beethoven väldigt hård på höt. De brukar äta upp sig inför vintern och jag kollar så de har gott om hull när vintern kommer.

Höstaster

Men idag betedde de sig som SHIT! Det kommer att bli svin kallt, måste vräka i oss det dubbla?! Hoppas verkligen inte att det är så utan att de bara var ovanligt hungriga. Det är på tok för tidigt att höja höet, men jag brukar kolla om inkommandet stämmer bra överens med utgående. Idag var det lite att mocka i boxen och då brukar de behöva mera att äta eller att det har varit kallt under natten.

Leave a Reply

Översätt sidan »