365 Foto 2011

Element (229 av 365)

Element (229 av 365)

Oj oj! Här har det varit jäktigt värre. Monica kom upp och vi tog en rejäl sväng med hästarna. Jag hade tänkt ta den gamla kameran med, den är halv trasig så det hade inte gjort något om jag hade tappat den. Zoomen fungerar inte men jag hade tänkt försöka ta bilder i galoppen, så att Monica får se hur hon och Bellman ser ut. Från att se ut som en sävlig degklump till en smäcker Tinker, kan ibland upplevas som totalt omöjligt på Bellman. Men de är verkligen fina ihop.

Elvy sa att det var okey om jag tog hennes kamera 🙂 Gulligt av henne! Men precis när jag skulle skriva inlägg och gå ner i varv, dyker Monica upp igen. Rosa som skulle flytta in i sin lägenhet idag råkade ut för en vatten läcka när de satte på vattnet till toan. Det var en som haft lägenheten tillfälligt när hon haft vattenläcka? Fa…. det var så mycket katthår i brunnen så den svalde inte vattnet och lägenheten stank kattpiss!

VVS Gubben kom när jag skulle köra hem Rosas bror så jag hoppas allt löser sig. Kattpiss doften är enklast att få ut om man sätter på högsta värmen ett tag, då menar jag riktigt hög värme så försvinner lukten. Jag skall ta och äta något och hoppa i säng. Tur det är fredag i morgon 🙂 Här är Edgar som blir ganska paff när jag smällde i gen dörren för att åka ner till Rosa. Känner att detta blev ett lite flum inlägg.

Edgar

2 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »