365 Foto 2011

Stilig (230 av 365)

Stilig (230 av 365)

Eftersom jag bara sovit 4 timmar i natt tänkte jag lägga mig en stund, men det gick ju bara inte när det var fullt ös i trädgården. Det måste vara trollsländornas tid nu? Det var så många och färgerna så starka. Det var 3 stycken av de blå gröna, de åkte runt och upp i luften som en spiral i rasande fart att det förmodligen var konkurrenter om en dam. Den här sorten är ganska stora och låter en hel del när de kommer, men idag lös ögonen i blått som om de ville visa upp sig.

Stilig (230 av 365)

Den mindre röda varianten var betydligt lugnare men lyfte upp stjärten som en skorpion om man kom för nära. Undra om dessa trollsländorna inte är de bruna som jag har tagit kort på förut men att det är parningssäsong nu? De såg i alla fall ut som små flygande räkor. Jag tyckte det var bättre att lägga mig ute en stund på en filt och kolla djurlivet än att sova. Lär ändå somna gott i kväll och vem vet hur länge solen får vara uppe och man kan ligga en stund ute. Småfåglarna har börjat kalasa på mina solrosor men jag hann aldrig ta något kort, Pepper och Shakira kom farandes och skulle vara med på filten.

Trollslända

Det är så himla gott att det är helg och jag hoppas att vädret blir lika fint i morgon så jag kan vara ute. Skulle egentligen behöva göra en stor röj här inne men det är ju ingen vits med att stressa, folk får ta det som det är här. Just nu fäller Shakira något kopiöst och det är pälstussar överallt. Nej tror jag skall plocka undan det värsta och börja med maten. Skall försöka fodra lite senare idag när det är så fint ute.

Pepper

Leave a Reply

Översätt sidan »