365 Foto 2011

Eget tema 19. Manligt 2

Manligt (231 av 365)

Mina pumpor växer så det knakar och en del har klättrat upp på filter röret som jag fick från jobbet. Jag har planterat smultron i det men nu har pumporna nästlat sig runt och det är frågan om röret kommer att hålla. Jag har planterat olika sorter så det skall bli lite spännande att se vilka som kommer upp. Jag hade tänkt ta blomman  ( vår herres strumpor ) som manligt men den kom aldrig. Saknar färgerna från den blomman,  hur de nu kan få den till att likna strumpor är mig en gåta?!

I hagen

Bellman var så go i morse när jag fodrade, han blir ju alltid klar först med fodret och oftast så har jag hunnit att mocka och gjort rent i den stora boxen där hö rännan är. Men idag gick han direkt till grinden och ville ut. Eftersom jag låtit dem gå den vägen när det varit för blött i hagen så går de ibland bara ut fast de vet att de inte får. Jag brukar ha ett grimskaft som går rätt över men hästarna har sett att jag duckar och går under så de gör likadant nu. Men nu var även grinden stäng så Bellman stod och väntade på att jag skulle öppna. Tycker det är så roligt när han visar så tydligt vad han vill.

Beethoven

Jag ville ta lite kort på växterna i hagen och klättrade runt på muren, men man är väl inte så där jätte graciös i alla lägen och var på väg att trilla ner. Beethoven som betade i lugn och ro såg så rolig ut när han vänder sig och får syn på mig och Shakira på muren.  ( Jaha vad har klanten där uppe att göra nu då?!  ) Han började inte att beta igen förrän jag gått ner  🙂

One Comment

Leave a Reply

Översätt sidan »