365 Foto 2011

Mys (261 av 365)

Mys (261 av 365)

Avskyr verkligen måndagar och idag skulle vi ju direkt till banken. Fick en så maffig huvudverk så jag var lite orolig om jag skulle klara av att skriva min namnteckning. Men det gick fort och smidigt, den nya handläggaren vi fick var verkligen bra. Hon förklarade allt perfekt och rådde oss att hellre spara ihop en liten buffert och sedan betala ner amorteringen, än att som vi tänkt höja för att betala så fort som möjligt ner. Hon menade på att det bara blir väldigt slitsamt och det blir gärna att man ser lånet som en tyngre kappsäck än var den är.

Ja nu lär vi knappas få mer lån men om något skulle hända så finns det en möjlighet att lägga över en del på sönerna, vi skall ta reda på hur vi delar gården bäst eller om det smartaste är att de säljer. Det känns givetvis på tok för tidigt, men vi vill gärna att de tänker från alla vinklar och vrår. Gården blir ju lite knepig att dela men det finns smarta lösningar, jag vill bara att de skall se fördelarna och inte hela gården som en belastning.

Mys (261 av 365)

Blev så himla glad nar jag såg chokladen från Pjak och passar nu på att köra lite kvälls mys. Har gonat ner mig i soffan och skall bara slappa med en bok.

PS. Chokladen var jättegod  🙂

3 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »