365 Foto 2011

Eget tema 30. Brevet

Eget tema 30. Brevet

Så där! Då skall vi strax ner och posta brevet till min Tyska mamma. Gubben tycker jag skall ha ett ytter kuvert men jag vill posta det som det är. Ramlar något av så får det bli så. Ser lite roligare ut så här 🙂 Jag har skrivit brevet för hand denna gången. Att jag inte gjort det innan är för att det skall vara lättare att läsa och inget annat. Det var det första Aldina frågade på jobbet, om jag postat det och om jag skrivit det för hand  🙂

Brukar ofta få höra att jag är stel och inte så pratsam av mig. Men jag är bara inte den typen som slänger mig över folk, tycker det är bättre att det tar lite tid att känna någon än att man slänger sig över och är klämkäck och ytlig som en del är. Nej, nu skall vi iväg  och posta brevet och fixa Thai-mat på hemvägen. Sen blir det bara till att mysa 🙂

4 Comments

  • Annika

    Å vad fint med ett handskrivet brev, inbillar mig att handskrivet är på utdöende. Ser hur kommande generation dels tycker att det är jobbigt att skriva för hand och har en handstil som ser ut att höra hemma i mellanstadiet. Kanske inte så konstigt då de aldrig skriver för hand…

Leave a Reply

Översätt sidan »