Familjen

Micael fixar middag

Testar kasseten

Glaset som var trasigt till kassetten kom idag. Satte fast den och var så himla sugen på att testa att elda, men jag ville helst att någon mera skulle vara hemma. Det blev att jag satte mig och lyssnade på Oxygene på youtube. Jag har äntligen hittat mina extra högtalare så jag hade på världens volum och märkte inte att Micael kommit in och stod och lagade middag. Jag kände plötsligt bara hur gott det började lukta.

När jag kom ut i köket så var det beskrivning på hur man kokade potatis  🙂  Micael förklarade hur han gjort för att inte B vitaminerna skulle försvinna! Hmmm! En anna klaskar bara ner potatisen och ser glad ut.   Middagen var jättegod och jag passade på att tända eld i spisen nu när man hade en redig kar i huset. Nu är här riktigt varmt och gott, känns skönt att slippa passa elden så att det inte glöden skvätter ut.

Micael fixar mat

4 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »