Hästarna

Jösses!

Ridtur

Vilken dag! Har varit så ruggit trött på sistone att jag köpt vitaminer. Gubben passade på att köpa vad han tyckte, en dunderkur! Han var helt övertygade att jag skulle fara runt som en skottspole på jobbet. Har ärligt inte varit så trött som jag var idag i mannaminne! Självklart kom chefen och tyckte jag skulle göra en del av den andre killens städ del eftersom han var sjuk. Så där rök rasten, jag valde att hellre köra på än att komma senare hem.

Bellman och Monica

Monica frågade på chatten om vi skulle ta en sväng med hästarna. Vi hade varit ute med dem i går och det hade gått kanon. Det krävs ju betydligt mera av Monica nu när jag behöver hjälp med Beethoven. Men efter lite dividerande så kände jag att det kunde vara mysigt med en lite lugn tur i det fina vädret. När jag kom hem så stod Monica och gjorde dem klara. Beethoven hade huvudet ganska högt så jag kände att det kanske skulle vara bra med halsförlängare så han inte kan köra upp huvudet så högt att jag får hans öron i näsan. ( Normalt perfekt hjälpmedel )

Vilse

Jag undrar om inte Beethoven hade varit och slabbat i sig dunderkuren gubben köpt! Shit! Vad mycket energi han hade. Det slutade med att Beethoven sprang på så att jag valde alla vägar som var brant uppåt så att han fick kämpa ordentligt. Men till sist var vi så vilse att vi fick börja ta oss hemåt,  det enda som hände var att Beethoven blev rejält svettig. Bellman kom igång och frustade så han såg ut som ett ånglok. Har aldrig någonsin sett den hästen så upp i varv. Så den lugna ridturen blev en rejäl bus runda.

Beethoven

De var riktigt roliga idag och allt gick väldigt bra, det enda är väl att de tar sig fram överallt och bekymra sig inte var de sätter fötterna eller om det är snårigt. De är både kanon men kan vara lite jobbigt när de ligger på så här mycket. Man är ju ingen ungdom längre och det gäller ju att hjälpa till och väja så de inte bara rusar på, hoppar över och forcerar allt. Men det här var nog precis vad jag behövde 🙂

6 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »