Smått o Gott

Sovmorgon

Fönstret

Hmmm! Måste vara något fel på vitaminerna för jag försov min rejält idag. Brukar gå upp fyra för att fodra och mocka i lugn och ro, åker sedan iväg vid halv sex.  Vaknade klockan sex och har sett ut som världens ras. Det enda jag har koncentrerat mig på idag var att jag skulle lägga mig så fort jag kom hem! Skumt! Är vrål pigg nu? Fast det kan ju vara att det är fredag och jag inte behöver passa någon tid i morgon. Det börjar kännas vår och jag ville lägga upp lite på vad som har kommit upp. Hittade bara snödroppar, resten har nog mina klumpar trampat ner. Nu när jag inte kan ställa hästarna i den lilla hagen så får jag nog göra i ordning trädgården. Det börjar bli dags att kolla igenom vad som behöver göras i ordning.

Månen

Det enda jag lyckade fotografera ute idag var månen. Fattar ingenting? Har försökt fota den massvis av gånger i mörker och det har blivit världens kassaste bilder. Fotar månen i dags ljus och när jag mörkar ner himmeln så blir bilden jättebra. Man ser ju att det är månen, vilket man definitivt inte har kunnat se på mina andra bilder. Där har det mest sett ut som man försökt fejka till en måne via svart bakgrund och lampa. Jaja ingen idé att fundera så mycket över det utan vara glad att man har en bild på månen.

Poeslinsblomma

Min porslinsblomma blommar, den får duga nu när jag inte hittad några vårblommor ute. Hua! Såg att min stink blomma har börjat växa så smått. Tror jag skall ge bort den i present, man behöver ju inte tala om hur den luktar utan bara beskriva hur vacker den är!

3 Comments

  • Gullvi

    Hoppas att piggheten varar hela helgen så du får gjort det du vill. Tycker du är fantastisk som går upp så tidigt och mockar. Är inte levande vid den tiden.

  • Carro

    Här dröjer det innan man måste bry sig om trädgården,mycket snö kvar. Porslinsblommor är så vackra, jag har en som vägrar blomma

Leave a Reply

Översätt sidan »