Pyssel

Städdag

Frukost

Kanon väder även om det är betydligt kallare idag. Jag har fortfarande inte lyckats städa färdigt här utan det dyker alltid upp viktigare saker, som att lägga upp gamla skolkort och dylikt. Nu har jag testat att scanna in gamla negativ. Hittade ett par som pappa har tagit och jag har aldrig sett korten innan. Fattar ärligt talat inte hur tusan det fungerar?! Men häftigt är det.

Scanner

Nu var negativen extremt blåt oniga så alla gick inte att rätta till, eller rättare sagt det var smidigare att bara göra över dem i svartvit än att tillbringa timmar i photoshopen. I år blir det total tömning av loftet och det är gubben som drar ut på dem med att tycka allt är “bra att ha grejer” Kommer att samla ihop kärringgänget + dutt Monica och slänga ut alla “bra att ha grejer” Jag tror att jag har mer gamla negativ liggandes bland bråten och där skall de ju inte ligga.

Gammalt

7 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »