Familjen

Hypnos Coaching

I dag skulle jag på ( EMI) Men det blev ( Hypnos Coaching ) istället. När man gör EMI är det viktigt att jag kan få fram den känslan som jag har när jag känner obehag iför något. Eftersom jag kände mig relativt avslappnad så trodde jag inte riktigt att jag skulle få fram känslan. Jag har ju jobbat i flera år med mig själv så jag putter tillbaka känslan så snabbt det går. Det är bara i vissa lägen jag känner den här riktiga stressen.

Jag har märkt på bloggarna att vi är ganska många där ute, så ni vet nog precis den läskiga obehagliga känslan som trycker ner en så totalt. Anette kom snabbt fram till orsaken till mitt problem och trodde att hypnosen skulle fungera bättre. Djupare hypnos är det allra bästa och det får jag väl testa om inte detta fungerar 100% Det hänger ju även på mig också om detta skall bli bra.

Känner mig mest extremt trött och tycker att detta var klart värt att testa. Jag vill så himla gärna göra ( Regression ) och då är det ju inte så kul om jag inte kan slappna av, att jag sätter upp massa murar o.s.v utan är jag öppen ordentligt. Det kostar en hel del och man kan behöva gå ett par gånger. Men jag ser framåt med stort hopp.

Kakor

Vi passade på att handla  på Kungälvs bräckfabrik. Jag måste erkänna att mina tankar ibland vandrade iväg till påsen i bilen under hypnosen och en gång knorrade min mage ganska ljudligt så den befann sig nog där den med. Men Anette talade om innan att jag förmodligen skulle tänka på allt möjligt och garanterat att detta inte skulle fungera heller, så jag stressar inte upp mig så nämnvärt att jag var i påsen och rotade under hypnosen.

Stinkblomma

När jag kom hem fick jag se att min stinkblomma är på väg att slå ut så nu är ju inflyttnings presenten till Rosa avklarad.  🙂 Tror hon kommer bli jätte glad! Eller hur? Den lutar ju så ljuvligt att man blir yr

6 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »