Smått o Gott

Fy Tusan!

Stinky

Hua! Redan när jag var på väg ner för trappan kände jag stanken och trodde att Shakira hade blivit hel kass i magen. gick runt och kollade innan jag märkte att det luktade mest i köket. Shit! Stinkyn eller Ödlekallan som den egentligen heter hade slagit ut  🙁  Bläää!  Visst den skall bara lukta en dag, men vilken stank!

Mugg

Frost och rejält kallt ute. Jag har varit lite bekymrad för fryslorten Bellman,  han är inte rakad men brukar frysa varje år vid denna tiden. Men han verkar må alldeles utmärkt så det troliga är nog att det nya fodret passar så mycket bättre för dem även om det är mindre proteinet i det.  Beethoven var också nöjd i sina täcken och sprang direkt ut och sträckte på sig innan han kom tillbaka för att äta. Frost eller ej men stinkyn åkte ut. Tror det är för kallt för att den skall dra till sig massa flugor, men jag skall ut om en stund igen och kolla.

Stinky

5 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »