Djuren

Första turen ute

Eros

Eros for runt så våldsamt när jag kom hem att jag tog ut honom en liten sväng. Nu var väl selen i minsta laget, men han skall inte ha den så länge så det skall nog gå bra. Eros är såpass fokuserad när han är ute att nog inte märker att den är lite kort. Eftersom han har varit inne katt så vill jag inte bara släppa ut honom, hur tuff han än tycker att han är när han rusar runt här inne. Anledning att allt har fungerat smärtfritt är för att han kommer från ett tryggt hem som enbart gav bort honom för att han skulle få möjlighet att komma ut.

En del katter går bara inte att ha som inne katter. Pepper är en sådan men Eros tar nog alla priser till att behöva komma ut. Han far runt och skriker en hel del och har energi för minst 10 katter. Men det är lite för tidigt att släppa ut honom utan sele. Det gladde mig att han ville vara nära Shakira men sedan var det bara som det slog honom hur stort allt var. Han försökte springa in men såg att rot källaren var närmast. Nu ligger han helt utslagen i sängen och sover.

Eros

5 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »