Djuren

Testar kameran

Amor och Eros

Så efter att ha laddat ner C6 som provversion så fick jag upp mina bilder så jag kunde redigera dem. Det värsta som jag vet är när man ser en kanon bild och så är horisonten skev eller husväggarna är skeva. Ibland blir ju vinklarna konstiga ändå, men annars så kan jag bli skogstokig om jag inte får räta bilderna. Jag är lite noggrannare med mobilen så att inte det skall bli för skevt annars är jag en sådan där som bara trycker av hej vilt.

Amor och Eros

Oftast så tar jag ju bilder på djuren när de far runt och då vill jag inte stå och funderar på vinklar utan jag tar hellre fler bilder. Det känns lite ovant med den nya kameran men än så länge verkar mitt makro fungerar alldeles utmärkt. Nu är det skit väder här så jag får väl pilla med annat idag. Jag vill se om testversionen på C6 går att få över till engelska, den la in sig på svenska från Adobe och det vill jag inte ha. största delen av alla tips på nätet är engelska och programmet är lite för stort för att hålla koll på var alla delar ligger.

Amor och Eros

Jag måste testa att filma, det har jag bara gjort med den lilla powershoten som jag gav till Elvy. Får passa på innan Amor blir för stor och lugnar ner sig. Eros har börjat tröttna rejält och gav Amor ett par rejäla tjuvnyp i går! Skönt att allt börja gå över till en lite mera normal nivå så att Eros kommer och lägger sig inne igen. Eros är ju en riktig kelgris så vi har varit lite oroliga när han bara äter och rusar ut igen. Men kommer han så fort han hör oss igen 🙂

Pepper

Pepper han är lugnet själv, det är bara Agnes som han inte fixar.

4 Comments

 • Carro

  Haha, då måste du bli galen när du ser mina bilder. Inte så ofta som jag orkar räta upp bilder. Det måste vara härligt att ha en kamera som fungerar igen

 • Lotta

  I början tänkte man ju inte alls på det där med linjer, vinklar osv.
  Men nu är jag verkligen glad över att det finns så att man kan räta upp vissa bilder.
  Jag får nog helt enkelt acceptera att jag är en sån som alltid håller kameran lite snett.

  Riktigt fina bilder det blev när du testade! Vilka små detaljer man ser! 😀

 • Pysselfarmor

  Jag har haft fullt upp med barn och barnbarn i en vecka nu så jag har inte hunnit besöka dig, men tänkte att nu ska jag kolla igenom allt jag bommat under tiden tvättmaskinen brummar runt….

  vilken underbar bild nr 2 är….ser ut som ett rejält “strypgrepp” det där 😉

Leave a Reply

Översätt sidan »