Smått o Gott

Datorn

Bolltistel

Fy! Då är man inne på sista semesterveckan och det har nog varit den knepigaste semestern någonsin. Vädret har varit halvkasst så jag hann inte bli speciellt brun. Sedan tog truckkursen sin tid så den veckan kändes inte heller som någon semester. Vi har i och för sig fått gjort massor här hemma men jag saknar de små utflykterna vi brukar göra. Det känns som vi hysterisk har fått vara hemma för att passa på att måla.

Eros

Hoppas de sista dagarna blir bra men det ser inte så lovande ut. Det blixtrar ute men regnar inte så jag hoppas det drar förbi snabbt. Men näää! Nu tror jag att jag ger mig, imorgon blir det minimum dator i alla fall.  Hmm! Fast varje gång man loggar här in så får men rensa spam post i mängder. Så j…. tröttsamt. Nää rensar nu! Ingen dator imorgon 🙂

3 Comments

  • Jane Melander

    Tänk att alla klagar på den här sommaren! Vi blir jätteglada om de det duggar lite! 2-3 ggr har det åskat en gång och lika många ggr har det duggat. Här får vi dricka hela tiden och duscha flera ggr om dagen!!

  • Pysselfarmor

    Hoppas de återstående dagarna av din semester blir som du önskar vädermässigt. Själv är jag helnöjd för här i norr har det inte alls varit lika regnigt som “söderöver”….tur att man har en gård här.

    Såg de fina gamla bilderna som du hittat – vilken skatt!

Leave a Reply

Översätt sidan »