Utflykter

Kungsbacka

Jag hade en riktig kanon dag med Elvy då vi åkte ner till Kungsbacka. Hittade lite pyssel på RK men annars så var det bra utplockat. Hittade en Liten grej som man kollar diabilder i för en krona och den är ju jättesmidig när man går igenom vilka som är värt att spara. Jag har ju så himla många från när pappa var FN soldat i Kongo. Sedan åkte vi till Hamster loppisen och det helt otroliga är att vi hittade rätt direkt! har ärligt inte smält det riktigt än.

 

Elvy säger nämligen aldrig höger eller vänster utan kort och gott ( dit! ) så får man själv lista ut vilket håll hon menar. Så ska man någonstans med Elvy får man alltid beräkna ett par vel timmar. Men nu kom vi rätt på det och trekvart för tidigt. Vi passade då på att ta en promenad längst ån och samla in lite fröer som jag skall ha vid dammen och längst muren. Hittade små ting för 9 kr men tog ett kort på dessa Gargoyle som är en kopia av dem på Notre Dame. De ville gubben absolut ha så det blev till att åka tillbaka och hämta dem.

De är riktigt fräcka och det skall rinna vatten i en liten skåra uppe på och ut genom munnen. Har inte ännu kommit på var jag skall ha dem, men det löser sig nog.

2 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »