Pyssel

Vart lite slö

Eros

Gud så slö jag har varit på att blogga. Jag vill helt inte sluta eftersom jag har märkt hur smidigt det är om jag behöver veta något gammalt om djuren eller renoveringen. Klar stor fördel när man skriver ner allt, och både jag och gubben hade glömt att Shakira blir 6 år och inte 5. Åren går ju med raketfart! Shakira mår kanon bra och förhoppningsvis var det en en gångs grej. Hon löper nu och när jag kollar tillbaka så har just hennes löpning varit väldigt hoppig och om jag inte mins helt fel har väl en tik i hennes kull haft strul vid löpning. Nu är det i alla fall upp skrivet om jag måste gå tillbaka och kolla.

När vi var små

Nu den sista tiden har jag även börjat göra canvas på mina bilder och Alex som gillade Eros bilden fick bli den första att få en canvas. Tavlorna är inte vattenfasta och jag väntar fortfarande på att mitt sprej skall komma så jag kan fixera bilderna. Jag skulle så gärna villja ha en bild på oss alla syskon tillsammans, men jag tror inte det finns något. Min Tyska mamma skall kolla efter lite mera bilder men jag tror inte hon har så många. Det är väl mest tråkigt för Michael som inte verkar ha fått några bilder, utan blev lite ställd på de få bilder som mamma skickade till mig. Måste erkänna att min släkt verkar hel skum men Michael kommer mig bara närmare hjärtat för var dag som går.

4 Comments

 • Gullvi

  Du kommer helt säkert att påverka dina nyfunna släktingar åt det positiva! De kan vara glada att de har dig som knutpunkt.

 • Jane Melander

  Kul att släkten närmar sig! Det där med EP-anfall hade jag innan mensen och när jag har feber eller något i kroppen. Men jag håller tummarna att det var ett engångsanfall.

  KRAM!

 • Karlavagnen

  Åh vad du har grejat och fixat i sommar! Har varit på semester så jag har inte kollat på din blog (helt bortkopplad. Eller värre väck änvanligt skulle jag nog säga att jag varit). Vad härligt att läsa att släkten är värst även hos dig men att du kommer Michael närmare!

Leave a Reply

Översätt sidan »