Djuren

Segt värre

Amor

Hua! Jag har försökt att få struktur på mina bilder på flikr men får ta det i omgångar. Jag har över 4000 bilder och det börjar kanske bli dags att slänga en del. Nackdelen är att flera bilder är till inlägg och de vill jag inte slänga. Har även suttit för att få ihop en portfolio av något slag och då välja ut ett fåtal bilder. Får nog be kompisar komma upp och gallra så jag bara har ett fåtal kvar i varje mapp. Just nu känns det bara jobbigt och tar för mycket energi, jag vill inte missa de få fina dagar som är kvar med att sitta vid datorn.

Amor

Amor är fortfarande en buse men kunde ligga helt still när en jättestor grönblå trollslända flög runt dammen. Jag som satt och väntade att han skulle dratta i! Det verkar som trollsländorna lägger ägg för det är flera ansamlingar runt växterna. Sedan är det så mycket smått som skall göras den närmsta tiden och många utgifter att det känns som man är i seg-spiral. Sedan blir väl inte humöret bättre av att folk tjatar om hur många dagar det är till jul, till nästa regniga semester och att nu kommer vintern med stora steg. Man känner bara Göta Petter vilket stormigt år det har varit! Nääää! Nog av deppighet nu blir det till att softa 🙂

3 Comments

 • carro

  Jag “låste” en del album som jag har på picasa så i en del äldre bloggar är det nu bara svarta rutor. Inte så roligt men nu får det vara så. Ska du satsa mer på foto? Jag hoppas att du lägger en länk här till din portfolio när du är klar med den

 • Jane Melander

  Amor är ganska lik våran Smulan, som fyllde 1 år den 1/2. Hon är cappriccinofärgad, men alldeles för busig för att vara en innekatt! Kan vi skicka ner henne på tåget?

 • Anna/PJAK

  Tänka på jul redan?? Nä den tar vi om några månader.

  Här är en till som måste sätta sig ner och rensa ibland bilderna. Fast det klart maken har precis installerat 1Terra minne till så jag väntar nog med det också 🙂

Leave a Reply

Översätt sidan »