Gården

Gardinlöst

Plantera om

Äntligen fick jag planterat om mina växter i vardagsrummet. Har hamnat i någon mega svacka och varit sjuk på toppen så det har varit lite ruffigt en period. Stora glädjeämnet har väl egentligen varit djuren och när man varit ute på ridtur med Alex. Vi hamnade helt tokigt förra ridturen och fick oss en rejäl klätterrunda i skogen. Beethoven som inte har samma grepp på bakhovarna som Bellman gled ner för ett berg innan han sansade sig och kämpade sig upp. Vi tyckte vi hade ridit vrål långt men det visade sig att vi barra irrat runt i en cirkel. Så den vägen tar vi inte någon mer gång.

Burspråk

Hemmet har väl hamnat lite åt sidan och jag har bara tagit det värsta joxet. Så nu var det gott att ta ett ordentligt tag. Jag började med burspråket som har varit gardinlöst ett tag. Vi kommer att isolera och renovera upp där men det blir nog inte förrän nästa sommar. Vi satsar just nu stenhårt med att bli klara med Micaels hus och det lär bli klart i år.

Jag blev ganska nöjd med burspråket och skall väl bara göra lite små ändringar. Nu är inte rutorna det bästa och vi får väl se hur mycket kyla de egentligen släpper in till vintern. Än så länge är det lugnt, men när det blir minus? Hmm!

Burspråk

Jag hittade ett par lampetter som jag vill sätta upp och sedan är det massa kablar som behöver dras om. Ljusslingan skall bytas ut mot en med lite mjukare ljus och sedan skulle jag vilja dölja slingan i sand eller något annan dekoration. Få se hur jag gör där. Eventuellt sätter vi gardinstången i taket och lika lång ut som fönsterbrädan är, då är det bara att kränga upp gardin om man känner för det.

Burspråk

I hörnet tog jag bort hörnskåpet som ändå inte fick riktigt plats och satte dit ett bord i stället. Jag hade påskpynt i trädet och nu blir det snart julpynt. Testade att hänga upp älgen som vi köpte i Rothenburg. Gillar inte riktigt sånt pynt men en konstig grej bland jul kulor kan vara lite roligt att ha. Egentligen var en del av pyntet riktigt roligt, det vara bara för mycket på en gång att se.

Pynt

4 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »