Hundarna

Äntligen!

Då var det äntligen dags att hämta den lilla guldklimpen och vi beslöt oss för att ta tåget upp. Vi åkte upp tidigt och passade på att vandra runt i Eskilstuna innan Maja skulle komma till tågstationen.

20200617_141641

Jippy var lite gnyig och mellan Eskilstuna – Katrineholm så det var väl lite kämpigt för medresenärer som blev medvetna om att det var en valp ombord. Men de tog det med ro och tyckte hon var dunder söt.

20200617_141718

Sista etappen så hade gubben bokat första klass och extra tyst vagn! Han tänkte inte alls på att man skulle bokat hundvagn.  Och som sagt! Det tog inte länge innan en dam hade hämtat tågvärden. Det var väl lite klantigt av oss men sista gången vi åkte tåg var när vi hämtade Shakira för ca 15 år sedan och då var det absolut inga problem.

20200617_155317

Nu fanns det plats i djurvagnen och där kopplade Jippy av direkt och slutade helt med att gny.  Det var 2 hundar och en barnfamilj som var med så det blev mer liv och rörelse. En helt perfekt vagn för Jippy som somnade så gott och vi kunde koppla av helt.

Leave a Reply

Översätt sidan »