Familjen

Så jobbigt!

Haga Kyrka

Nu har Inga Britt gått bort! Hon somnade in natten till julafton i Corona. Vi hade hoppats på att kunna fira åtminstone en jul till. Hela det här året har rent ut varit skit. Inte kunna besöka folk och tänka sig noga för när vi är ute bland kunder.

Sverige har kört äldrevården fullständigt i botten och hemtjänsten är katastrofal med timanställda som kommer och går. Lider verkligen med de anhöriga som inte kunde sitta med sina nära och kära. Inga Britt hade hela tiden någon sittande hos sig och Christina har hälsat på så mycket som hon har hunnit. Jag hade underbar hjälp av Elvy när mamma blev dålig för ett par år sedan. Så jag vet hur mycket kraft det har tagit av Christina att först fått sitta med Kickan och nu Inga Britt. Nää det här året har verkligen varit skit.

Leave a Reply

Översätt sidan »