Resor

Singapore

Eftersom vi bara skulle ha par timmar på oss innan vi skulle vidare till Osaka så Blev det bara en utflyckt.

Singapore

Men så vackert den delar av staden vi hann att se. Vi bodde i Chinatown och det var en mix av gamla och nya byggnader. Under Corona tiden så lagades all mat i denna gamla byggnaden som är ett restaurang  centra och kördes ut runt i staden.

Singapore

Det är verkligen en grönt överallt och de stora höghusen hade buskar och träd på balkongerna så det såg ut som skogspelare. Men så är det ju världens grönaste stad .

Singapore
Gardens by the Bay

Stadsmiljön och naturen betraktas inte som varandras motsatser, i stället försöker Singapores regering plantera idén om en möjlig framtida symbios av stad och natur hos sina invånare. Önskade att fler städer hade den filosofin. 

Singapore

Vi kommer att åka hit igen, så mycket att se på och på tok för liten tid. När vi frågade oss runt blev vi bemötta med vänlighet och glada hjälpsamma invånare.  Så vår runt tur bland byggnaderna var både rolig och intressant. 

Singapore
Singapore

Leave a Reply

Översätt sidan »