Resor

Marknaden

Dubaim 2024

De hade en stort loppis stånd på marknaden och där fastnade vi en bra stund. Så mycket att se. Ägaren hade blivit så stressad i åskvädret igår att han låste in sina nycklar. Kortläsaren och alla prylar hade ståt ute.

Dubaim 2024

Jag älskar att titta på alla underbara kryddor och örter de har lagt upp, rena ögon godis. Vi har köpt in de teer jag var ute efter men det finns så mycket spännande blandningar att man får hålla hårt i plånboken.

Dubaim 2024
Dubaim 2024

Mysig känsla att gå runt och får man bara titta i lugn och ro så hittar man lite gulkorn. Men nu får jag spara pengarna till Singapore där jag är ute efter ett te sett.

Dubaim 2024
Dubaim 2024

När vi fick nytt hotell rum igår så hamnade vi mera mitt i smeten och det var häftigt att se så mycket rörelse på kvällen, mycke ljud men det tycker jag bara hör till upplevesen när man är i ett annat land. Bilden nedan är tagen på morgonen när det är lugnt.

Dubaim 2024

Leave a Reply

Översätt sidan »