Smått o Gott

Änderna

I dag fotograferade jag änderna igen och nu börjar korten bli bättre. Jag har en Canon PowerShot A710 IS och testar de olika inställningarna. Dessa kort har jag tagit med inställningen barn/djur, men om jag inte använde blixten så får jag upp en skak symbol och bilderna blir suddiga. Jag läste på nätet att jag skulle ställt in ISO på något istället för auto. Jag tippar att det är blixten som gör att vattnet blir så grönt. Jag har förlagt använda guiden, så jag försöker hitta så mycket information på nätet som jag kan. Det är den stora fördelen med digitalkameran att man kan testa hur mycket som helst. Shakira behöver sin motion och det är smidigt att testa lite olika inställningar när man ändå är ute. Shakira är så van att jag fotografera att hon sätter sig snällt och väntar tills jag är klar, men ibland ser hon lite störd ut och tycker jag är jobbig. Änderna verkar hon har tröttnat på, för idag åt hon på allt som kom i hennes väg medan hon väntade.

2 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »