Familjen

Julafton

Julafton är över och jag blir lika förvånad varje gång att det går så fort. Det är ett himla stress på folk och affärerna är något som man helst håller sig på avstånd ifrån under juletid. Vi handlade lite på julafton då det brukar vara tomt och lugnt innan vi skulle besöka mamma. Men mamma var så trött att vi besöker henne idag på kvällen istället då hon är som piggast. Mamma var för söt där hon sov i godan ro, helt omedveten över hur folk stressar och far hit o dit. Vi åkte vidare upp till Uddevalla och firade jul hos Christina. Det var härligt att få sitta och koppla av och äta god julmat. Shakira och Agnes busade hela kvällen så Shakira är bra trött idag. Nu önskar jag bara lite vinter kyla så inte hagarna blir så geggiga. Hästarna var bra smutsiga och lite snö hade inte varit så dumt.

Leave a Reply

Översätt sidan »