Familjen

Kalas

Min semester började igår, utsövd och på gott humör. På eftermiddagen skulle vi åka upp till Uddevalla och fira Inga-Britts 80 års dag. Det var lugnt när vi dök upp och jag gick ut och beundrade Inga-Britts uterum. Det rummet är så himla sött och hon fick en platt tv som hon kunde ha när hon sitter där ute och myser. Christina skötte köket och serveringen med hjälp av Peter och Kickan.

Sen började gästerna att anlända och det blev ett himla russel. Det som slog mig var när Inga-Britts väninnor anlände så lät det ungefär som på våra kärringonsdagar.

Den ena historien efter den andra och massor av värme sinsemellan. Det var härligt att sitta och lyssna på och det är så viktigt att ha vänner som håller en ung och alert. Inga-Britt såg definitivt inte ut som en 80 åring där hon satt och lyste upp rummet.

Vi åt en härlig smörgåstårta som var full av räkor och lax. Jag har aldrig sett en så kompakt och stor smörgåstårta som fullständigt smälte i munnen, en del smörgåstårtor har en tendens att växa i munnen och bara kladda sig fast i gommen. Sen blev det tårta. Dekorationen var jätte vacker och Peter fotograferade den i alla möjliga vinklar, så det tog ett tag innan vi kunde hugga in på den.

Tobias och Micael satt och spelade för fullt på sina telefoner, men trivdes som fisken i vattnet med godisskålen framför näsan.

Leave a Reply

Översätt sidan »