1 objekt 365 dagar

Picknick

Picknick

Vilket härligt väder. Nu när Lill-polarn var så duktig i går och tog bort alla maskrosor så såg jag att det börjar se bedrövligt ut på den lilla kullen. Vi har ställt ett par gamla vagnshjul och en plog som inte blev helt förstört i branden där uppe. Har också en gammal harv och den vill jag inte lyfta på för att rensa ogräs under.

Min tanke har varit att plantera blommor ganska tätt och slippa att rensa så mycket ogräs. Lill-polarn ville ha picknick med Esmeralda vid vagnshjulen och bad mig klippa rent resten så de inte riskerade att sätta sig på en brännässla. Innan gubben åkte till jobbet hade han varit och köpt Singoalla med lakrits, något som inte Lill-polarn hade missat.

Jag skall erkänna att jag blev lite avis där de satt och fikade, lite i lä av vagnshjulen med fågelsång och allt. Det såg så mysigt ut och Lill-polarn fullständigt mulade i sig kexen. Jag fick säga till honom ett par gånger att Esmeralda nog också villa ha några kex.

Leave a Reply

Översätt sidan »