1 objekt 365 dagar

Håll i dig!

Håll i dig!

Pust! Det känns som om himlen skall öppna sig vilken sekund som helst och det är riktigt kvavt ute. Jag stod i valet och kvalet om jag verkligen skall hänga ut en maskin till. Men kände att jag kommit så lång med tvättandet och sortering av kläderna att jag ville fortsätta så jag blev klar med klädkammaren.

När jag stod och hängde som bäst kom Pepper farandes och skriker högljutt, han brukar skrika en stund precis när jag kommer hem och jag skulle precis ge honom lite mera mat när även Shakira kommer farandes och tittar uppfodrande på mig, som jamen skynda dig då!

Jag följer med bort mot Tobias hus och hör Lill-polarn högt upp i luften!? När jag tittar upp så kramar Lill-polarn kastanjen allt vad han kan och vet inte hur han skall komma ner. Pepper sätter sig på muren och tittar undrande på Lill-polarn. Jösses! klara han inte ens av att klättra i det lilla trädet!

– Blev du rädd Lill-polarn?
– Vaaa! Jag näää! Jag slant bara på lite fågelskit.
– Okey! Då fortsätter jag med tvätten.
– Vänta! Vänta! Okey det var väl lite högt!

Leave a Reply

Översätt sidan »