1 objekt 365 dagar

Börjar svullna!

Kolla vad jag kan!

Det måste vara närma 30 grader i dag, så det första jag gjorde var att gå upp i stallet och kolla så att hästarna hade vatten. Båda hästarna stod inne i stallet. Jag förstår dem för i stallet är det verkligen svalt och gott, de ratar till och med björkdungen nu när det är så varmt.
När jag går mot vedboden hör jag hur Lill-polarn skrattar men ser inte röken av honom? Han satt inte på Tobias uteplats heller? Plötsligt ser jag Lill-polarn kravla sig upp ur Bellman och Beethovens badkar, han ser överlycklig ut men har börjat bli lite svullen efter allt badande.

Vi har varit noga med att han inte skall bada för länge på grund av att han sväller så och absolut inte själv. Lill-polarn  visar mig kanonkulan och lite andra hopp med konstiga namn. Han ser så förvånat på mig när jag säger att han inte får bada själv.

– Men både Bellman och Beethoven har ju hållit koll på mig, Beethoven frustade så i vattnet att det blev som en jacuzzi och jag klara minst 25 längder!

Leave a Reply

Översätt sidan »