1 objekt 365 dagar

Under bearbetning!

Till dig

Vi blev lite förvånade att snickaren var kvar när vi kom. Han såg verkligen trött ut när han tittade runt och sa den där lille saken ni har springandes på gården!!! Fy Tusan! Lill-polarn hade blivit i sitt esse när de hade ringt in Tobias för extra jobb. Nu var det ju han som skötte hela gården, då gäller det ju att ta i med hårdhandskarna och ha pli på jobbarna.

Medan snickaren såg helt förstörd ut blev vi desto gladare när vi gick runt och såg att Lill-polarn hade fixat allt på listan som han absolut inte fick göra. Det var rent och snyggt överallt. Att vi inte har kommit på detta tidigare! När vi var vid sista slottet passade vi på att köpa lite godis till Lill-polarn och en bok om slott till oss.

Lill-polarn hade hittat godiset och som vanligt bara tagit för givet att det var hans. Han hade plockat en ros till Esmeralda och stod vid trappen och berättade om hur snyggt det skulle bli på gården om han minsann skötte allt. Snickarn hade han fått bra ordning på, Pepper var lite värre med, han bara sprang runt och Shakira verkade vara totalt döv och oss skulle han börja bearbeta.

– Vaaa! Vadå bearbeta? Lill-polarn!
– Oj! stod du där!

Leave a Reply

Översätt sidan »