1 objekt 365 dagar

47:an Löken?

47:an Löken ?

Lill-polarn väckte mig tidigt för att tala om att gubben glömt stänga av dimmprylen i den lilla dammen och var lite bekymrad över att hela Kållered nu låg i dimma. Folk kanske kommer att bli jättesura! Han skulle bara ut och plocka lite jordgubbar men kunde inte se vad han plockade i dimman.

Medan jag satte på kaffet, stod Lill-polarn i vasken och tvättade rent löken. Lill-polarn såg så besviken ut, han trodde att jordgubbarna hade blivit gigantiska och såg fram emot en stadig jordgubbs frukost med en flinga och lite mjölk. Lill-polarn hade tuggat på den ena löken och tyckt att de inte var riktigt i hans smak, så de kunde vi ge till Tobias.

Jag lovade att Lill-polarn skulle få vara med och laga middag idag och då steka löken lite.  Lill-polarn tittade lite skeptisk på löken men gick med på att provsmaka i alla fall. Nu ville han gå ut och kolla efter jordgubbar, nu när vi stängt av dimmprylen och man kunde se igen.

Leave a Reply

Översätt sidan »