1 objekt 365 dagar

Ett riktigt inneväder!

Skit väder!

Regnet bara vräker ner och Lill-polarn gick bort till Pepper och tittade ut på eländet. De hade varit med mig och fodrat och sprungit som små troll mellan stallet, logporten och sedan järnet in. Det är sådant där jobbigt regn som kryper genom kläderna och in på skinnet. Fy tusan, sista veckan på semestern och den verkar regna bort helt.

Lill-polarn satte sig hos Pepper och tyckte allt bara var skrutt. Jag och gubben skulle åka en sväng till Udevalla, men Lill-polarn ville vara med Micael och Coffe. När de nu behagar vakna!? De har lanat hela natten och lär inte gå upp i första taget. Lill-polarn hade varit med till halv tolv sedan hade han slocknat.

Jag plockade fram lite pyssel till Lill-polarn,  medan han rusade bort och hämtade sina arkeologiska fynd han gjort i jordhögen. Han satte sig och började diskutera med Pepper var de kunde göra. Pepper for runt som en skottspole på golvet och lekte med en papperstuss som ramlat ner på golvet. Ett riktigt inneväder!

Leave a Reply

Översätt sidan »