Familjen

Uddevalla och Torp

Åkte upp till Uddevalla och hälsade på gubbens mamma och moster. Mostern ( Kickan ) bor precis vid Torp och vi passade på att gå runt och titta i alla affärerna. Ta mig tusan, nu fick jag en Cult ljusbricka. Men vad det var svårt att välja! Gubben ville ha den svarta change manschetterna och jag de rutiga och jordgubbarna. Till sist frågade expediten om vi behövde hjälp och om vi var på väg att börja slåss!! Fattar inte vad hon menade, vi diskuterade bara lite! Synd att varje del skall vara så dyr. Men gubben åker med jämna mellanrum till Uddevalla och då kan han köpa lite nya manschetter. Vi skall väl tillbaka på måndag eller tisdag och hämta Micaels kamin. Det är en utgående modell, så det gällde att passa på.

Ute vid Torp

Kickan håller på att bygga in en del av sin uteplats och det kommer att bli jättefint. Vi fick en massa ved att ta med hem och det gäller att fylla på vedboden nu, när även Micael kommer att kunna elda. Tobias är inte så mycket för sånt men blir det strömavbrott så har han möjlighet att laga mat i alla fall. Fast det är klart han kommer väl ner lunkandes till oss då. Vi blev bjudna på middag och blev rejält ompysslade. På hemvägen behövde vi tanka och vid macken i Kungälv, kunde vi se fästningen. Vi gick upp men de stängde klockan sju och vi kunde bara gå runt lite på utsidan. Det såg så himla maffigt ut med den mörka himlen som bakgrund. Vi funderar på att åka tillbaka till helgen och ta en promenad runt och besöka Bräckfabriken.

Bohus fästning

Leave a Reply

Översätt sidan »