1 objekt 365 dagar

Husarrest

Husarrest

Lill-polarn hörde min och gubbens diskussion om att det var dags att tömma inne hos Babe och slänga ut alla prylar som har hamnat där. Problemet när man har utrymme är väl att kompisar tycker de kan ställa in sina prylar lite här och där. Något som vi nu definitivt satt stopp för. Lill-polarn hörde bara ordet prylar och då gäller det att hålla sig framme.

Så gubben gick ut på eftermiddagen och påbörjade tömningen och jag hade sagt till honom att ALLT skulle slängas. Har inte grejerna använts på så lång tid är det inte ens bra-att-ha grejer, utan skit. Lill-polarn var av helt annan uppfattning och tyckte att frånsett alla spindlar och spindelnät, så gick allt att använda.

När gubben hade slängt den tredje identiska fågelburen så började han ana ugglor i mossen och gick ut för att se alla burar. Han hann inte mer än vända sig om förrän Lill-polarn bar in buren igen.

– Men Lill-polarn den skall slängas, den är trasig!
– Men kaninburen skall väl ändå rivas och slängas ut?

När Lill-polarn gick in i buren för att kolla stängde gubben buren och frågade Lill-polarn vad han tyckte!

– Okey! skiten skall ut!!

Leave a Reply

Översätt sidan »