Djuren

Skall bli förråd

Nu har vi äntligen tömt inne hos Babe. Tog bort även det vi haft som box vägg när vi hade ponnyn och åsnan. Vi gjorde en totalblåsning och jag skall soppa rent väggarna ännu noggrannare i morgon. När vi bytte köket inne hos Tobias sparade vi det för att kunna göra en förråds del. Vi hade tänkt i andra ändan av stall delen men nu blir detta rummet perfekt.

Det mesta av prylarna var från skrotsamlarn som hade grejer i loftet. Vi har fortfarande en hel del kvar att tömma men nu börjar det bli riktigt bra. Som det verkar nu vill Micael ha väldigt städat runt sig och har hjälpt till väldigt mycket med att tömma. Tobias har kommit in i jobba och spelar fas, så han är inte intresserad av byggnader runt om kring. Han vill väldigt gärna ha en damm och en kryddspiral,  men han måste påbörja och planera var han vill ha den. Jag hjälper gärna till men jag gör den inte för honom. Så det rann lite ut i sanden.

Men det kommer kanske nästa sommar att han tar tag i trädgården. Skall bli lite skönt om sönerna tar tag i gården lite mera så den slipper bli så trögjobbad.

Leave a Reply

Översätt sidan »