1 objekt 365 dagar

Esmeralda!?

Anden i lampan.

Det verkar bli riktigt fint väder och jag tänkte passa på att göra färdigt vid dammen. Lill-polarn följde med och skulle vika dammduken så den inte syns och allmänt kolla så allt verkade okey. När Lill-polarn höll på som bäst med att vika duken så hör jag honom gasta till och säga: kolla vilken fuling!

Gubben som stod och funderade på var vi skall sätta filtreringen sa till Lill-polarn.

– Är du säker att det inte är Esmeralda som har pussat en prins och blivit förvandlat?
– Vaaa! Esmeralda, Esmeralda

När jag kommer tillbaka med ett par stenar ser jag Lill-polarn hysteriskt springa och gasta på en vettskrämd padda. Esmeralda som hade hört Lill-polarn kom ut och blev helt chockad över att Lill-polarn döpt en padda till Esmeralda och ropade till Lill-polarn:

– Tycker du jag ser ut sån!!!!
– Åhh Esmeralda! Jag trodde du hade förvandlats!

Leave a Reply

Översätt sidan »