Trädgården

Curry

Har kört jord i mängder, skulle bara flytta min höst aster till dammen, men den var för stor. Så det blev att jag rensade vid uteplatsen och satte höst astern där i stället. När jag fick för mig att ha curry vid sidan, urusel idé. Det blev att jag rensade kryddspiralen, fy tusan var det har vuxit. Delade upp en del kryddor så att även Tobias nu har en kryddhörna och gjort plats så att curryn kan bre ut sig, så att även Micael får till sin trädgård. Curryn är väl den kryddan vi har gillat allra mest, tätt följd av Anisen på grund av alla fjärilar.

Men nu känner jag mig supertrött och skall bädda ner mig i soffan, brukar försöka ta det lugnt på söndagarna, men idag var det jobbigt och måndags ångesten kommer krypandes. Så jag kommer lägga in denna artikeln sen fimpar jag av datorn så jag inte blir sittandes hela kvällen framför den. Vill verkligen läsa en bok i kväll.

Leave a Reply

Översätt sidan »