1 objekt 365 dagar

Höstpyssel

Lill-polarn smäller bären

Lill-polarn var bara för go när jag kom hem. Kaffet var klart och han ville att vi skulle ut och plocka löv och mossa. Han visste att jag skulle göra om dekorationen till graven och tänkte att vi kunde pyssla tillsammans. Han hade dessutom hittat så många fina glasburkar på loftet som han ville fylla med olika typer av färgad sand och sätta i ljus.

Vi gick bort till Tobias tomt där det finns mest löv i olika färger och ett stort buskage med smällbär! Jag hade lite svårt att låta bli att smälla bären och Lill-polarn blev helt loss bland alla bär och smällde så många han bara kunde. Till sist fick jag ta in honom så jag skulle ha något kvar till dekorationen.

Lill-polarn och jag har haft en riktigt mysig pysselstund och varje gång jag gick på toa small ett par bär och Lill-polarn såg ut som ett frågetecken när jag kom tillbaka och spände blicken i honom. Hua, jag kommer att sakna den lille vandalen när han är i Afrika och terroriserar släktingar. Har jag tur kommer han i retur omgående.

Leave a Reply

Översätt sidan »