1 objekt 365 dagar

Provpackar

Packar

Lill-polarn ville förbereda vad han skall ha med sig till Afrika och jag plockade fram hans koffert. Lika bra han lär sig nu att han inte kan ha allt med sig. Jag har redan varit på honom att minska sin lista så grejerna får plats i kofferten. Esmeralda tittade storögt på medan Lill-polarn for runt och samlade ihop sina grejer.

Esmeralda är fortfarande lite osäker på om hon vågar åka med så långt bort. Afrika är ju inte runt hörnet precis och Lill-polarn ja! han är ju Lill-polarn!! Så hon försökte väga fördelarna med nackdelarna. Efter en stund hörde jag hur Lill-polarn blev mer och mer frustrerad och till sist en massa dunkanden? hmm bäst att gå och kolla!

Lill-polarn stod och hoppade hysteriskt på sin koffert som var knökad med bullar! Kläderna och nallarna låg utspridda vid sidan.

– Men Lill-polarn? du skulle ju packa det viktigaste! Sånt som du absolut vill ha med dig!
– Jaa! Bullarna!
– Men tänk om du blir rädd? då är ju nallarna bra att ha med sig!
– Jaa! och tre bullar!

Leave a Reply

Översätt sidan »