1 objekt 365 dagar

Sista örterna

Sista örterna

Vilken härligt lugn morgon det har varit. Jag har mestadels suttit och surfat innan jag tog en promenad med Shakira. Lill-polarn har gått runt och små städat bland sina prylar, när han kom rusandes och ville gå ut och plocka blommor! Hamn kände för att ge Esmeralda en jättebukett blommor som skulle dofta himmelskt.

Jag försökte förklara för Lill-polarn att alt i princip hade frusit och vissnat, inte ens mina mini rosor såg fräscha ut längre. Lill-polarn gav sig inte utan rusade ut med en bärkasse och skulle plocka blommor. Efter en stund kom han tillbaka med bärkassen föll av örtväxter. Hmm! Han är ju riktigt smart! Man kan ju göra jättefina arrangemang på örter och gott luktade det också, om man nu gillar Curry.

Jag blev också sugen på att göra ört arrangemang. Lill-polarn gjorde en sådan söt bukett av Kärleksört, Curry och Rosmarin. Esmeralda blev jätteglad och tyckte det luktade jättegott, men hon kände sig plötsligt sugen på sin mammas Indiska gryta? Lill-polarn och Esmeralda försvann ut i köket under vilda mat diskussioner. Jag skall gå ut och titta om Lill-polarn har lämnat kvar lite örter så jag också kan göra ett arrangemang.

Leave a Reply

Översätt sidan »