Trädgården

Det sista från trädgården

Örter

Skall ta och plocka undan lite och hänga upp tvätten, vill helst köra ett par maskiner till. Micael och Nina kommer från Stockholm i kväll och då vill jag ha gjort så mycket som möjligt. Skall bli lite gott när Micael börjar ta hand om sin egen tvätt, han är en mästare på att samla allt i en stor hög och sedan blir det kris när jag inte hinner med att tvätt. Han har börjat att sätta på en del maskiner men, han lämnar mer än han tvättar. Jag är imponerad på Tobias som tvättar allt själv och att han nu äntligen har börjat att laga maten själv.

Det är bara städningen nu som är lite si så där. Men det kommer väl förhoppningsvis att rätta till sig det med. Just nu är det gott att bara gå runt och småmysa, surfa och kolla tv:n. Skall strax sticka ned till Rosa och ta en kopp kaffe.

Örter

Leave a Reply

Översätt sidan »