1 objekt 365 dagar

Svenskt!

Svenskt!

Usch vilket tråkväder, regnade, var kallt och blev fort mörkt ute. Lill-polarna satt och scrappade med Esmeralda, när han kom att tänka på att han ville han en typiskt svensk bild med sig till Afrika. Esmeralda sa till Lill-polarn att midsommarafton har redan varit och något svenskare än det fanns väl ändå inte? eller?

Jodå tyckte Lill-polarn och rusade ut på uteplatsen. Esmeralda stod kvar i fönstret och tittade nyfiket på vad Lill-polarn skulle hitta på! Vad hon mindes så stod bara grillen kvar där ute och grilla gör man väl alla länder. Till sist kunde inte Esmeralda hålla sig längre utan gick bort till uteplatsen och tittade.

Lill-polarn satt uppflugen på dalahästen.

– Kolla! Kan det bli så mycket svenskare!? Jag på en dalahäst med Anna Anka vid sidan?!!

Leave a Reply

Översätt sidan »