1 objekt 365 dagar

Kärt återbesök

Krokodilia

Katastrof! När jag kom hem fungerade inte varken Internet eller telefonen. Garanterat är det grävskopan som grävt av kabeln. Lill-polarn och Wumba Wu var i upplösningstillstånd, de hade missat alla bra program på fyran. Värst var de att de hade missat lunchdubbeln??!

Jag tog de griniga pinnarna och åkte ner till Elvy för kaffe och Internetanslutning. När Wumba Wu kommer in i Elvys kök, skriker han till av glädje. Tänk att där står hans kompis Krokodilia som har varit försvunnen i ett par år. Wumba Wu rusar fram och ger Krokodilia en geléråtta som han fått utav Elvy. Lill-polarn blir så skraj när Krokodilia öppnar munnen att han tar Elvys spislock som sköld.

Elvy och jag satt och drack kaffe i godans ro när vi hör Wumba Wu säga till Lill-polarn att han är världens kratta, Krokodilia är ju pygmé jämfört med krokodilerna i Afrika.

– Vadå? jag är inte rädd, jag tyckte bara spislocket var väldigt fint!
– A visst!

Leave a Reply

Översätt sidan »