1 objekt 365 dagar

Är detta dörren?

Är detta dörren?

Körde förbi secondhanden idag på hemvägen och fick tag i denna fina kyrkan för 20 kr. Jag tänkte direkt på Micael som kan behöva lite julsaker till sitt hem. Tobias vill absolut inte ha några julsaker men kommer garanterat att ändra sig så småningom. Han har i alla fall bett mig hålla koll på en lampa som inte sticker ut i designen!?

Lill-polarn och Wumba Wu hörde bara “fynd” så de rusade runt för att kolla vad jag köpt. Wumba Wu tyckte vi hade lite konstiga byggnader och kröp in för att se hur det såg ut på insidan. Lill-polarn kollade det stora taket för att se om han möjligtvis också kunde krypa in och undersöka insidan.

Just nu är de fullt upptagna med att välja ut tapeter till kyrkan från mina scrappingpapper. Rosa och Micael sitter med varsin explosions box och tycker det är smidigt att Lill-polarn och Wumba Wu är upptagna.

Till slut hör man Micael fråga : -Var är alla papper? Här finns ju bara det rosa med en massa nappar på och det vill jag inte ha. Hur mycket tapeter behöver ni för en liten kyrka?

– Öööh, det är inte så mycket men vi måste ju prova hur det blir så vi satte upp en av varje på väggen i ditt rum.

– Neej! Micael blev alldeles blek och rusade uppför trappan för att se på förödelsen. Lill-polarn och Wumba Wu skrattade så de kiknade och pekade på hela bunten papper som låg bakom kyrkan. Ujujuj, vänta bara tills Micael kommer ner igen.

Leave a Reply

Översätt sidan »