Kärringonsdag

Pysselkväll

I dag har vi haft scrapping mys hos mig. Glad att Rosa dundrade upp, blev väl lite matt när jag skulle fodra och Beethoven hade forcerat dörren och gått in vid sidan där jag har höt. Tänker mest på att han väger så himla mycket och att golvet inte är gjort för hästar. Han såg lite lätt förvirrad ut när jag kom, dörren hade stängt sig så han inte kom tillbaka. Hästarna vet definitiv vad de inte får vara, så den stora klumpen försökte smyga sig förbi mig med blicken fixerat på något i fjärran, som om han vore osynlig. Pust!

Så jag hann väl inte pyssla så mycket, men vi skall fortsätta en helg. Explosions boxarna tar lite tid att göra och jag behöver göra fyra till. I kväll blev det mest att lära mig skärmaskinen jag köpte. Den är 100% säker, så att man inte kan skära sig. Trycker man inte så hårt, skär den bara genom halva pappret och blir då väldigt snyggt när man viker. Men där gällde det inte att vara mesig, så det tog ett bra tag innan jag fick till det hyfsat.

Leave a Reply

Översätt sidan »