1 objekt 365 dagar

Pappers leksaker

Denna vill jag göra!

När vi var på Bokia köpte vi en sådan tuff plåtlåda med 8 leksaker i papper som man skall montera. Vi tänkte att den kan vara bra att ta fram när det ösregnar. Med andra ord var det riktigt läge idag att göra det, det har regnat i flera dagar nu. Lill-polarn och Wumba Wu börjar bli ganska frustrerade att de inte kan härja runt på utsidan.

Så nu tog jag fram plåtlådan med pappers leksakerna. 5 av dem skall kunna röra sig med hjälp av enkla mekanismer. Jag sa till Lill-polarn att de skulle leta upp ett mysigt ställe, duka fram lite bullar och knäckebröd så var det bara till att börja bygga. Alla modeller var indelade i färgkod så de var lätt att se vilka som hörde ihop.

Wumba Wu ville absolut göra bilen och läste att svårighetsgraden var medel och skulle ta 2½ timme. Lill-polarn ville göra den Flygande anden som också skulle ta 2½ timme med minst 5 fikapauser för bullintag, så han beräknade vara klar efter 5 timmar. Wow! Den här plåtlådan rekommenderar jag starkt till andra som har energiknippen hemma.

Leave a Reply

Översätt sidan »