Pyssel

Klar med strykningen av dukarna.

Äntligen är jag klar med strykningen av dukarna och det blev flera påsar som gubben åkte ner och la i Myrornas. Det känns också bra att veta att jag inte hade förlagt mitt strykjärn, utan Tobias hade varit här och lånat det. Men jag är riktigt glad för mitt nya och funderar på att köpa likadana till sönerna. Det gick verkligen fort när ångan kom ut underifrån, och så lät den som ett litet ånglok. Tobias spanade in strykjärnet men han tyckte färgen var gräslök, så det är nog ingen risk att det får fötter.

Nu är öppna spisen helt torr så det är bara till att plocka fram gran girlangen och svampslingan. Skall ta och stryka jul gardinerna i morgon så det är gjort. Har hittat så många gamla jul recept som jag gärna vill prova på att göra i år och stressen över att de är så mörkt och blött ute har dämpats med att det närmar sig advent och alla ljusstakar kommer fram, det blir så vackert i alla fönster hos grannarna och det är mysigt att smyga runt med Shakira och kolla de olika dekorationerna folk sätter upp i trädgårdarna.

Leave a Reply

Översätt sidan »