1 objekt 365 dagar

Vilken doft!

Vilken doft!

Lill-polarn och Wumba Wu var med gubben och la in mattan i köket. Gubben hade lovat bullar och knäckebröd om de höll sig lugna i hallen medan han limmade. Det varade bara i ett par minuter innan Lill-polarn gick in i köket och frågade gubben var det var för klet han la ut. Det blev till att skära loss Lill-polarn och in för ett fotbad.

Gubben funderade på vad han skulle göra av dem så han fick limmat färdigt, när Wumba Wu fick se hyacinterna och rusade dit. Det var tur att han höll i hyacinten annars hade han ramlat ner från bordet. Wumba Wu blev alldeles dimmig av den underbara doften och ville vara kvar i köket.

Lill-polarn frågade varför den ena hyacinten var så liten och gubben sa att det kanske berodde på att ingen hade sjungit för den, blommor tycker ju om musik. Så när jag kom hem satt det två hesa utslagna pinnar och ylade julsånger och en ny matta var lagd i kokhuset.

Leave a Reply

Översätt sidan »